Hotel & Konference

Overnatningsmuligheder og mødesteder i flere prisklasser

Hos DFE driver vi flere overnatningssteder. Vi har i mange år drevet det velkendte og populære hostel Danhostel Copenhagen City ved Langebro i København. Her har vi også det eksklusive Copenhagen Penthouse One, som er et eksklusivt sted for møder og mindre selskaber. Derudover driver vi også Aggersvold Gods som et hotel og konferencested i Jyderup, en times kørsel fra København. I Cannes udlejer vi lejligheder, typisk også til brug under konferencer og messer, som finder sted i Cannes i løbet af året.

Aggersvold Gods

På Aggersvold Gods kan du finde faciliteter til dit næste arrangement, om det være sig en stor konference, et mindre møde, et bryllup eller en privat fest. Godset ligger en times kørsel fra København, i Jyderup, langt fra støj og travlhed. Vores gæster tager derfra med sænkede skuldre og en oplevelse, de aldrig glemmer.

Aggersvold Gods rummer fra 5-1.000 gæster i forskellige størrelse lokaler, der alle emmer af historisk arv. Godset har også nyopførte hotelværelser med plads til 200 overnattende gæster.

Aggersvold er omgivet af en vidunderlig natur, nærmere 700 hektar skov- og landejendom. I denne grønne oase kan du trække vejret dybt og finde ro, hvilket gør dine gæsters oplevelse uforglemmelig og afslappet. Derudover har du mulighed for at arrangere udendørsaktiviteter og sjove teambuilding-øvelser, der styrker sammenholdet.

Danhostel Copenhagen City

Vi har siden 2005 drevet Danhostel Copenhagen City inde i Europahuset ved Langebro i København. Her har vi plads til 1.040 overnattende gæster fordelt i fællesværelser, private værelser og lækre hotellejligheder på 17. etage. Alle vores værelser er store og rummelige med plads op til 10 personer.

Danhostel Copenhagen City er især populært blandt familier og grupper, især for skoler og sportsgrupper. Vi har håndteret grupper siden 2005, og derfor har vi rigtig god erfaring med at håndtere så mange gæster på én gang.

Med den gode placering lige ved Langebro er hostellet attraktivt for turister såvel som grupper, der ønsker at være tæt på alting i vores smukke hovedstad. Vi ligger blot en kort gåtur fra bl.a. Hovedbanegården, Tivoli og Havnebadet. Derudover er vi et 17 etagers højt hus med en imponerende udsigt ud over Københavns Havn og Tivoli.

Copenhagen Penthouse One

På toppen af København finder du Copenhagen Penthouse One - en eksklusiv penthouse på 18. etage af Europahuset ved Langebro. Lejligheden udlejes eksklusivt til møder og selskaber på op til 20 personer. Cph1 har en mageløs udsigt over København, som kan nydes fra de mange store vinduer - og ved solnedgang under en afsluttende middag.

Penthousen har en fleksibel indretning med en stor stue på 140 m2, der kan udvides til 170 m2, og vi tilpasser møbleringen efter dine præferencer. Der er selvfølgelig også lyd- og visuelt udstyr til rådighed. Catering og måltider kan arrangeres.

Rue la Fontaine og Rue des États-Unis, Cannes

I Cannes har vi fem lejligheder, der alle er nyistandsatte og eksklusive. Lejlighederne udlejes ved byens mange messer og konferencer i årets løb, bl.a. MIPIM, Cannes Lions og filmfestivalen. Lejlighederne ligger alle få minutter fra stranden, tæt på Palais des Congress, restauranter, med mere. Parkering kan arrangeres

Lejligheden på Rue des États-Unis har plads til 8 overnattende i 4 suiter med eget badeværelse. Derudover opholdsrum med pejs og åbent køkken - alt sammen i 4-stjernet hotelstandarder, og naturligvis med TV og wi-fi.

På Rue la Fontaine ligger fire mindre lejligheder, nyistandsatte med 2 sovepladser hver inkl. køkken og badeværelse, nogle med altan. Lejlighederne ligger meget centralt mellem stranden og shopping på Rue d'Antibes.