Nyheder

Se vores seneste nyheder på siden herunder. Leder du efter noget information som du ikke kan finde på siden her er du altid velkommen til at kontakte os - find vores kontaktinformationer her.

14-03-2016

De Forenede Ejendomsselskaber A/S sælger 362 boliger i Valby Maskinfabrik til Europa Capital

Europa Capital har købt i alt 362 boliger i den nye bydel i København ”Valby Maskinfabrik”, som ejes af De Forenede Ejendomsselskaber A/S (DFE). De 362 boliger fordeler sig på i alt 5 bygninger med 36-105 boliger. To af bygningerne er allerede opført, og de sidste tre bygninger opføres i løbet af 2016/2017.

Om salget
Europa Capital overtager de første bygninger den 1. april 2016, og derefter er der aflevering successivt frem til ultimo 2017. Handlen er foregået med stor tilfredshed for både Europa Capital som køber, Keystone Investment Management A/S som partner for køber, samt for DFE. ”Vi er meget begejstrede for at have foretaget vores første investering i Danmark og er interesserede i at øge vores allokering til København i særdeleshed. Lejemarkedet i København er stærkt, og placeringen i Valby nyder godt af god tilgængelighed til centrum. Vi er endvidere meget tilfredse med kvalitetsniveauet, som DFE leverer i deres boligbyggeri, og vores samarbejde har vist sig at fungere særdeles godt” udtaler Hugo Black, investeringsdirektør i Europa Capital. Handlen anses således som værende endnu en bekræftelse på, at det betaler sig at opføre boliger med stor fokus på både materialer, miljø og kvalitet; ”salget af de 362 boliger i Valby Maskinfabrik vidner om den fortsat markante udenlandske interesse for at investere i nyopførte boliger i det storkøbenhavnske område, når der er professionelle udviklere, som investorerne har tillid til effektivt kan gennemføre sagerne”, udtaler Bo Stevnss fra RED Property Advisers, som har været DFEs mægler på sagen.
To af de fem bygninger, som Europa Capital har købt, er tidligere fabrikshaller, fra da området fungerede som FLSmidths maskinfabrik til produktion af cementfabrikker. Disse haller ombygges, så de fremstår som topmoderne bolig- og erhvervsbyggeri med historisk karakter og sjæl. De øvrige bygninger, som Europa Capital har købt, er helt nyopførte bygninger, der er opført med fokus på kvalitet og gode materialer.

Om Valby Maskinfabrik
Ved endt udvikling kommer Valby Maskinfabrik til at rumme i alt 1.200 boliger på i alt 120.000 kvm, 1.500 arbejdspladser på i alt 40.000 kvm, minimum 2 dagligvarebutikker samt grønne, rekreative områder.
Små 400 boliger er allerede opført i Valby Maskinfabrik, ligesom flere af de tidligere fabriksbygninger også allerede nu er blevet ombygget, så de møder moderne virksomheders behov til kontorlejemål. Ønsket med Valby Maskinfabrik er dermed at skabe et nyt, attraktivt byrum, hvor kombinationen af bolig og erhverv samt bevarelsen af den historiske sjæl, skaber en unik atmosfære og rum til alle.

Aktører og lokalplan
Henning Larsen Achitects vandt arkitektkonkurrencen om masterplanen for hele ejendommen, mens bygningerne, der er solgt til Europa Capital, er tegnet af C.F. Møller, Vilhelm Lauritzen Arkitekter, samt Arkitema Architects.
Home ved Lone Bøegh Henriksen har stået for udlejningen af boligerne.

Læs mere

24-10-2014

Salg af ejendom på Lyngbyvej

Det er os en glæde at kunne meddele, at vi har solgt vores ejendom på Lyngbybej 32, 2100 København Ø, til Core Bolig. Administrationen af ejendommen vil fremadrettet blive varetaget af Taurus Ejendomsadministration.

Læs mere

23-06-2014

Stor efterspørgsel på boliger i Valby Maskinfabrik

Stor efterspørgsel på nyopførte, bæredygtige boliger i Valby: 48 boliger reserverede på to dage – 63 nye boliger klar til udlejning.

De 48 nye, bæredygtige boliger, som er ved at være færdigopførte i ”Valby Maskinfabrik”, blev frigivet til udlejning torsdag d. 15. maj og blev alle reserverede i løbet af bededagsferien.

De 48 boliger, som har adresser på hhv. Buster Larsens Vej og Lily Brobergs Vej, står klar til indflytning til d. 1. september 2014.
Opførslen af de næste 63 boliger er allerede godt i gang med forventet indflytning 1. februar 2015, og disse boliger er netop lige sat til udlejning. Disse boliger får adresser på hhv. Poul Bundgaards Vej og Tove Maës Vej.

For løbende orientering om boligerne i Valby Maskinfabrik opfordres interesserede til at skrive sig op til at modtage nyhedsbreve herom på www.valbymaskinfabrik.dk.

Den store efterspørgsel efter boligerne i Valby Maskinfabrik vidner om den generelt høje - og stigende - efterspørgsel på boliger i København; i særdeleshed boliger, der imødekommer de energikrav og lave driftsudgifter, som lejere i stigende grad prioriterer højt.

I 2013 færdigopførte De Forenede Ejendomsselskaber A/S 98 bæredygtige boliger i området Valby Maskinfabrik, som alle er udlejede. Disse, samt de 48 og 63 nye boliger, som opføres i 2014/2015, indgår i en overordnet målsætning om at tilbyde i alt 1.000 boliger i Valby Maskinfabrik frem til år 2017.

Læs mere

01-06-2014

Nye erhvervslejere i Valby Maskinfabrik

Udviklingen af Valby Maskinfabrik er godt i gang og interessen for både bolig- og erhvervslejemålene i området stiger. Således kan De Forenede Ejendomsselskaber A/S nu byde tre nye erhvervslejere velkommen i Valby Maskinfabrik:

I GEAR-hallen - en af områdets oprindelige produktionsfaciliteter, som er blevet gennemrenoveret for nu at fremstå som et moderne, attraktivt kontorlejemål - kan vi byde to nye lejere velkommen: På 2. sal har Københavns Brandvæsen, med Sadolin & Albæk som mæglere, lejet knap 2.100 m2, som skal benyttes til kontrolcentral. På 1. etage af GEAR-hallen har GoExcellent lejet ca. 2.000 m2, som er indrettet til call-center.
Hermed er der nu kun 2.000 ledige m2 i GEAR-hallens stueetage tilbage.

På hjørnet mellem Gammel Køge Landevej og Kirsten Walthers Vej har Køge Handelsskole lejet 2 x 516 m2, dvs. i alt 1.032 m2, som de vil benytte til administration mm. Ejendommen fungerede tidligere som omklædning men er ligeledes gennemrenoveret og moderniseret og huser i øvrigt også DFEs egen byggeafdeling.

Læs mere

18-05-2014

9 nye huse står klar til indflytning i Kvistgård

Opførslen af 9 nye huse i boliggruppe 7 i Kvistgård er gået som planlagt, og det er os derfor en glæde nu at kunne sætte boligerne til salg. Husene sættes til salg via Danbolig Espergærde, som kan kontaktes på telefon 49 13 01 00. Det første åbent-hus arrangement vil finde sted d. 18. juni.

De 9 nye boliger er på henholdsvis 124 kvm og 152 kvm og vil blive udbudt til priser på henholdsvis 2.095.000 kr. og 2.395.000 kr.
Kvistgårdhusene passer perfekt til familier eller andre, som ønsker at komme væk fra storbyens trængsel og i stedet bo i sceniske, naturlige omgivelser med søer og marker, men som samtidig også sætter pris på godt naboskab og stærke fællesskaber med de andre beboere i området.

I Kvistgård har både børn og voksne rig mulighed for masser af både indendørs og udendørs aktiviteter i utrafikerede og smukke omgivelser. Her dyrkes fællesskab, samvær, sommer- og vinteraktiviteter, som f.eks. roning og svømning på søen ved husene samt og grillarrangementer om sommeren, og skøjteløb, kælketure og sneboldkampe om vinteren. Kvistgaardhusene ligger tæt på motorvej, i gåafstand til både stationen, skole og institutioner og tæt på diverse indkøbsmuligheder – og kun 30 minutters kørsel fra København.

Læs mere

23-08-2013

Ny projektudviklingsdirektør i DFE

Jens Eger tiltrådte d. 19. august 2013 som projektudviklingsdirektør hos De Forenede Ejendomsselskaber med henblik på at fremme udviklingen af udvalgte projekter hos DFE. Jens Eger har været ansat som projektudviklingsdirektør i Sjælsø i godt 15 år og har derfor en bred kompetence og et solidt kendskab til projektudvikling af ejendomme samt den proces, der heraf følger.

Som udgangspunkt vil en af Jens Egers primære opgaver være at udvikle området Valby Maskinfabrik - en grund, der tidligere var kendt som F.L. Schmidt-grunden, som DFE købte i 2001. Valby Maskinfabrik er et stort fokusområde hos DFE i de kommende år, hvor både boliger og erhvervslejemål bygges og udvikles. 98 nybyggede boliger er allerede opført i Valby Maskinfabrik, flere er på vej og derudover rummer området omkring 100.000 yderligere etagemeter. Udviklingspotentialet for Valby Maskinfabrik er derfor stadig stort og er i fortsat vækst, og udgør som naturlig følge heraf et af de større projekter, som Jens Eger vil beskæftige sig med.

DFE indgik aftale om ansættelsen allerede i foråret 2013, men som følge af situationen i Sjælsø har Jens Eger kunnet starte hos DFE allerede d. 19. august 2013 i stedet for d. 1. september 2013 som det ellers var planlagt.

Læs mere