DFE's forretningsområder

Vi udvikler og udlejer boliger, kontorer, butikslokaler og p-pladser til privat- og erhvervskunder. Vi beskæftiger os både med lejemål i nybyggeri samt i eksisterende ejendomme. Vores portefølje består blandt mange af Nimbusparken, Valby Maskinfabrik, Kvistgårdhusene, Kobbelvænget, m.fl.

Herudover driver vi vandrehjemmet Danhostel Copenhagen City i Europahuset i centrum af København, der på sine 17 etager tilbyder store rummelige værelser samt penthouselejligheder til enkeltvandrer såvel som familier og skolegrupper.

I Valby og Brønshøj driver vi også Officehotel, et fuldt serviceret kontorhotel med ærlige priser og alt det nødvendige inkluderet

I Jyderup driver vi Aggersvold Gods, som udlejes til møder og events samt som hotel i ferieperioder. Med til godset hører desuden et savværk, boligudlejning samt et større skovareal.

Vores administration og udlejningsafdeling, som holder til på Østerbro, står for ejendomsadministration samt salg og leje af vores bolig- og erhvervsejendomme.

Vores erfarne byggeafdeling sørger for renovering, udvikling og indretning efter vores lejeres ønsker, altid med respekt for områdets og bygningernes karakter.

Kontakt os her for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.