Om DFE

De Forenede Ejendomsselskaber A/S er et ejendomsselskab, som har beskæftiget sig med erhvervs- og boligejendomme i det storkøbenhavnske område i mere end 35 år. DFE lægger bl.a. navn til byggerier som Nimbusparken og Valby Maskinfabrik, der har skabt flere tusinde boliger, populære erhvervslejemål og moderne parkeringsanlæg. Derudover driver vi også Danhostel Copenhagen City, Aggersvold Gods samt Officehotel.

Vores erfarne byggeafdeling består af projektudviklingsmedarbejdere og projektledere, der med mange års erfaring udvikler eksisterende ejendomme samt etablerer nye byggeprojekter.

Vi udvikler gamle industriejendomme med nye lokalplaner, der tilgodeser bevarelsen af eksisterende, historiske og bæredygtige ejendomme. Vi er især stolte af at stå bag bl.a. Nimbusparken og Valby Maskinfabrik samt Kobbelvænget, der tilsammen har skabt flere tusinde boliger samt erhvervslejemål og parkeringsanlæg.

Med en bred vifte af ressourcer er vi specialister i at tilpasse vores lejemål, så de imødekommer vores lejeres behov: vi har vores egen byggeafdeling, hvor projektudviklingsmedarbejdere og projektledere har den erfarne ekspertise i at se visioner for udvikling af både nye og eksisterende bygninger, så de dækker vores lejeres behov.

Derudover driver vi også hostellet Danhostel Copenhagen City, møde og eventstedet Aggersvold Gods samt kontorhotellerne Officehotel i Brønshøj og Valby.

Vores administration består af en direktion, ejendomsadministrator, regnskabsafdeling, udlejningsafdeling samt kommunikation og markedsføringsafdeling.

Vores administration sørger for, at alt kører, som det skal, med regnskaberne, kontrakterne, husleje m.m., så du som lejer eller ejer altid er underrettet om eventuelle vigtige beskeder fra os.

Vi går op i kvalitet, soliditet og nærhed og vægter gode og lange relationer til både vores lejere, samarbejdspartnere og kolleger. Kvaliteten afspejles desuden i vedligeholdelsen af vores ejendomme.

Hos DFE arbejder vi ud fra en dynamisk tankegang, og vi ser gerne muligheder i alt hvad vi beskæftiger os med. Vi er altid åbne for spørgsmål, forslag, feedback, eller hvad du ellers måtte have på hjerte.

Ønsker du at komme i kontakt med os, beder vi dig bruge vores kontaktformular her.

"Hos DFE er vi specialister i at tilpasse vores lejemål så de imødekommer vores lejeres behov."