Om DFE

De Forenede Ejendomsselskaber A/S er et ejendomsselskab, som har beskæftiget sig med erhvervs- og boligejendomme i det storkøbenhavnske område i mere end 35 år. Vi udvikler, bygger, udlejer og sælger ejendomme og vi sørger for drift, vedligeholdelse og administration af vores egne ejendomme. 

Vores erfarne byggeafdeling består af både arkitekter, ingeniører, projektudviklingsmedarbejdere og driftsmedarbejdere.

Med en bred vifte af ressourcer er vi specialister i at tilpasse vores lejemål, så de imødekommer vores lejeres behov: vi har vores egen byggeafdeling, som består af arkitekter, ingeniører og projektudviklingsmedarbejdere, som har ekspertise i at se visioner for udvikling af både nye og eksisterende bygninger, så de dækker vores lejeres behov.

Vores administration sørger for at alt kører som det skal med regnskaberne, kontrakterne, husleje mm., samt for at du som lejer eller ejer altid er underrettet om eventuelle vigtige beskeder fra os. Sidst, men bestemt ikke mindst, har vi vores egne viceværter og gartnere ansat, som sørger for at alle vores ejendomme holdes pænt og ordentligt.

Vores administration består af direktionen, ejendomsadministratorer, regnskab, udlejningsafdeling, kommunikation og markedsføring.

Vi går op i kvalitet, soliditet og nærhed, og vægter gode og lange relationer til både vores lejere, samarbejdspartnere og kolleger højt. 

Hos DFE arbejder vi ud fra en dynamisk tankegang, og vi ser gerne muligheder i alt hvad vi beskæftiger os med. Vi er til hver en tid åbne for tage imod spørgsmål, forslag, feedback eller hvad du ellers måtte have på hjerte.

Ring eller skriv hellere til os en gang for meget end en gang for lidt.

Find vores kontaktinformationer her.

"Hos DFE er vi specialister i at tilpasse vores lejemål så de imødekommer vores lejeres behov."